sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Tere!

Viimeiset kolme päivää olemme selvinneet loistavasti ja eiköhän jatkossakin pärjätä yhtä lailla. Satuimme kiertämään rannikkoa, koska otimme johdinauto nro. 4:n raitiovaunu 4:n sijaan. Kävimme kiertelemässä Jaam torilla, merekeskuksessa ja sadamarketissa. Päällekäyvät myyjät tyrkyttävät kattavasta valikoimastaan jäljitelmä tuotteita: teleskooppipamppua, nyrkkirautaa, pippurisumutteita, veitsiä ja viagraa ensimmäisenä.

Kävimme myös tarkastamassa paikallisen Prisman, josta osa porukasta osti prepaid-liittymät. Hinnat olivat lähellä suomen hintoja.

Olemme tutustuneet myös asuntolan lähellä olevan Siili-pubiin, jossa on halpaa ruokaa ja mahdollisuus pelata biljardia. Perjantai iltana olimmekin viettämässä iltaa biljardia pelaten. Sen jälkeen Jaakko ja Elina porukan täysi-ikäiset kävivät paikallisella Korter-klubilla katsomassa Brittiläistä Zombya. Äänentoisto oli kohdallaan ja meno sen mukaista.. Asuntolalle pääsimme 80-luvun limusiini mersulla, polttoaineena ruokaöljy.


Tänään olimme kaupungissa ja päätimme turvautua tuttuun ja turvalliseen Hesburgeriin. Paikassa tosin oli muutama sählyjoukkue ja paljon turisteja. Jonotimme tunnin kuumassa kasvihuonemaisessa kopissa emmekä edes saaneet lopulta kaikkea mitä ostimme. Prkl. Mutta hinnat olivat sentään huomattavasti halvempia kuin suomessa.



Huomenna alkaakin sitten työt jokaisella heti aamusta.



T: Jarkko, Teemu, Markus, Elina ja Jaakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti